17 Mayıs 2019 | TABİT A.Ş. Ve TARNET A.Ş.` den İşbirliği Toplantısı

Tarnet A.Ş. ve Tabit A.Ş. 17 Mayıs Cuma günü Vodafone Akıllı Köy' de işbirliği toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya Tabit A.Ş. Kurucu Ortağı Tülin Akın, Tabit A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Coşkun Yıldırım, Tarnet A.Ş. Genel Müdürü Huzeyfe Yılmaz, Tarnet A.Ş. Özel Kalem Müdürü Mustafa T. Şiltici, Tarnet A.Ş. Kurumsal İletişim ve İş Geliştirme Direktörü Furkan Özdemir, Tarnet A.Ş. İş Geliştirme ve İnsan Kaynaları Danışmanı Metin Doğan, Tarnet A.Ş. Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Erkan Dilaveroğlu ve Tarnet A.Ş. Ticari Genel Müdür Yardımcısı Sönmez Buğra Yılmaz katılım sağladı. 

Toplantı Coşkun Yıldırım' ın sunumu ile başladı. Yıldırım sunumunda tarım datalarına, dünya ve Türkiye tarımına, tarım teknolojilerinin güncel durumlarına ve tarımda ihtiyaç noktalarını nasıl belirlediklerini ve çözüm bulduklarına yer verirken son olarak Vodafone Akıllı Köy projesine değindi. Yıldırımın' ın sunumu sonrasında Tarnet A.Ş. ve Tabit A.Ş. olarak işbirliği yapılabilecek alanlarda fikir alışverişinde bulundular. 

Toplantının ardından Tabit A.Ş. Ar-Ge Müdürü Orhan Kurt Tarnet ekibi Vodafone Akıllı Köy kampüsünde teknik gezi düzenledi. Gezide Kurt, Tagem küçükbaş sağım sistemi, arbequina zeytin alanı, sensörler, makina parkurları, spor alanı, bağcılık, incir bahçesi tesisi, yüksek tünel seralar ve seralarda bulunan LNL sensörleri, Netafim sulama sistemi, pamuk alanı, meyvecilik alanı, fidan yetiştiriciliği alanı, arıcılık, sulama ve gübreleme otomasyonu, su tankı, mera sistem, Dupont ilaçlama ünitesi, Lakto sağım sistemi ve soğutma tankı hakkında yerinde bilgiler verdi. 


Yorum Yaz

Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Mesajınız
Resimdeki metni yazınız
 

Yorumlar

Henüz bir yorum yazılmadı.